12% in de App | 10% in de shop
12% in de App | 10% in de shop
Nu ontdekken
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu extra sparen
MAXI COSI Reboarder i-Size Authentic Mica Pro Eco Black
Duurzaam -19%

MAXI COSI Reboarder i-Size Authentic Mica Pro Eco Black


Adviesprijs
409,99 €
Prijs
331,29 €
Gratis levering
Bespaar nu
78,70 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A337777

EAN: 8712930177050

MAXI COSI Reboarder i-Size Authentic Mica Pro Eco Black
Deze tekst is automatisch vertaald.
Als ouders willen we onze kinderen de beste start in het leven geven. Maxi-Cosi Geen compromissen of halve maatregelen; de Mica Pro Eco levert 100%. Dankzij de comfortabele zitverkleiner kan het gebruikt worden vanaf de geboorte tot je kleintje 4 jaar oud is. Met dit 360 graden draaibare kinderzitje kun je vier jaar lang achterwaarts gericht reizen in de veiligste positie. Of je nu een pasgeborene bent of een peuter, het eenvoudig te gebruiken 5-punts veiligheidstuigje zorgt ervoor dat je baby altijd veilig en beschermd is.

Veiligheid
Voor ouders is niets belangrijker dan de veiligheid en het comfort van hun kinderen. De Mica Pro Eco is de maatstaf voor alles. Dit autostoeltje voor kinderen vanaf de geboorte voldoet aan de hoogste i-Size veiligheidsnormen en is gemaakt van 100% zachte, gerecyclede stoffen, waardoor het de beste milieuvriendelijke keuze is voor ouders. De G-CELL 2.0 bescherming tegen zijdelingse botsingen voegt een extra beschermingslaag toe en biedt maximale bescherming met verbeterde 3D multi-angle schokabsorptie om de veiligheid van je baby te garanderen.

Gebruiksgemak
De Mica Pro Eco is een 360 graden kinderzitje ontworpen voor comfort. Dankzij het Easy-in gordelsysteem kun je je kleintje elke dag snel en eenvoudig in en uit de auto zetten. Dankzij de geïntegreerde FlexiSpin rotatie is de Mica Pro Eco een 360° draaibaar kinderzitje dat je met één hand kunt bedienen. Het is snel en eenvoudig te installeren met ISOFIX-bevestiging en de steunpoot zorgt voor stabiliteit. Als eerste duurzame kinderzitje in zijn soort, maakt het Mica Pro Eco draaibare kinderzitje het je gemakkelijk om de juiste beslissing te nemen.

Leeftijdsbereik
Als ouders willen we onze kinderen de beste start in het leven geven. Geen compromissen of halve maatregelen - het Mica Pro Eco draaibare kinderzitje levert 100%. Dankzij de comfortabele zitverkleiner kan het gebruikt worden vanaf de geboorte tot je kleintje 4 jaar oud is. Met dit 360 graden draaibare kinderzitje kun je vier jaar lang achterwaarts gericht reizen in de veiligste positie. Of je nu een pasgeborene of peuter bent, de eenvoudig te gebruiken 5-puntsveiligheidsgordel zorgt ervoor dat je baby altijd veilig en beschermd is.

Comfort functies
Het draaibare Mica Pro Eco kinderzitje biedt meer comfort dan elke andere Mica. Met verbeterde achteroverleuningshoeken biedt het je kind het beste slaapcomfort in zijn klasse tijdens het reizen. Met grotere ClimaFlow-inzetstukken en ademende stoffen die de luchtcirculatie maximaliseren, heeft je kind altijd een comfortabele temperatuur. Met de verschillende ligstanden en extra vulling kun je er zeker van zijn dat je kleintje altijd goed beschermd en comfortabel zit in dit autostoeltje vanaf de geboorte. Een kind dat comfortabel zit, betekent dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken als ze met de auto reizen.

Productgegevens:
  • Achterwaarts gericht (vanaf de geboorte) en voorwaarts gericht (vanaf 15 maanden) tot 4 jaar
  • Geïntegreerde ISOFIX-base met steunpoot
  • Rotatievergrendeling voor veilig achterwaarts gericht vervoer
  • FlexiSpin 360 graden rotatie met één hand
  • "Easy-in gordelsysteem
  • Audiovisuele installatie feedback
  • Afneembare en wasbare hoes
  • ClimaFlow temperatuurregeling
  • Meerdere ligstanden en de beste hellingshoek in zijn klasse voor maximaal slaapcomfort
  • Extra comfortabele gewatteerde zitting met zachte babyinzet en hoes gemaakt van luxe gerecyclede stoffen
  • Comfortabele inleg voor pasgeborenen
  • In hoogte verstelbare gordel en hoofdsteun
  • G-CELL 2.0 geïntegreerde zijwaartse beschermingstechnologie
  • i-Size veiligheid
  • 100% gerecyclede EcoCare stoffen
Technische details:
  • Gewicht: 14,7 kg
Leveringsomvang:
  • Autostoel met geïntegreerde ISOFIX-base met steunpoot
  • Inzetstuk voor pasgeborenen
  • Gesponsord

    product_detail_ad

    Duurzaamheid

    Gerecycled materiaal

    Gerecycled materiaal wordt gewonnen uit opnieuw verwerkt afval. Zo kunnen bijvoorbeeld nieuwe kunstof garen gewonnen worden uit PET-Flessen. Recyclen helpt dus om afval dat al in de omloop is nieuwe leven in te blazen. Bovendien vergt het recycleproces meestal veel minder energie, chemicaliën en water dan bij de productie van nieuwe materialen. Keurmerken die producten van gerecyclede materiaal kenmerken zijn bijvoorbeeld de Global Recycelt Standard en het merk Repreve.

    Verzendinformatie

    Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


    Service

    Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

    Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

    Meer informatie >

    Merk

    Maxi Cosi

    Veilig met de autostoelen van Maxi Cosi

    Maxi Cosi staat al ruim 30 jaar bekend voor betrouwbaarheid, innovatie, kwaliteit en hun trendy designs. Veiligheid is voor Maxi Cosi erg belangrijk, daarom haalt Maxi Cosi in de regel de zeer strenge Europese veiligheidseisen vaak met vlag en wimpel. Autostoelen van Maxi Cosi zijn beschikbaar voor alle autostoelgroepen; het begint met de autostoelen voor pasgeboren kindjes tot en met comfortabele autostoelen voor kinderen tot 12 jaar. Naast autostoelen heeft Maxi Cosi ook nog buggy's en accessoires zodat het aan niets ontbreekt. Ontdek nu alle modellen in onze Maxi Cosi shop!


    Beoordelingen

    Productbeoordelingen van onze klanten: MAXI COSI Reboarder i-Size Authentic Mica Pro Eco Black
    5
    287 Klantbeoordelingen
     
    5 Sterren
    | 240
     
    4 Sterren
    | 45
     
    3 Sterren
    | 0
     
    2 Sterren
    | 0
     
    1 Ster
    | 2
    Wat is eKomi?

    100% echte klantenfeedback

    Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

    Onze bestsellers

    MAXI COSI Reboarder i-Size Authentic Mica Pro Eco Black
    MAXI COSI Reboarder i-Size Authentic Mica Pro Eco Black
    Adviesprijs 409,99 €
    331,29 €