Peg Perego Frame Duette Piroet Jet

Peg Perego Frame Duette Piroet Jet


Prijs
326,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A245952

EAN: 8005475367063

Peg Perego Frame Duette Piroet Jet
Deze tekst is automatisch vertaald.
De wendbare tweeling- of broer- of zus-kinderwagen van Peg Perego biedt maximaal rijcomfort voor maximaal twee baby's of peuters en ook hun ouders. De wandelwagen is geschikt vanaf de geboorte tot ca. 36 maanden en biedt vele flexibele gebruiksmogelijkheden met de verschillende opzetstukken van Peg Perego.

Twee opzetstukken kunnen moeiteloos met slechts één klik aan het wendbare frame worden bevestigd. Deze kunnen worden gecombineerd naar gelang van de leeftijd van de kinderen en de behoeften van de ouders.

Het frame heeft een zeer smalle breedte van minder dan 60 cm in vergelijking met andere dubbele kinderwagens, zodat smalle ruimtes gemakkelijk kunnen worden gepasseerd. De zwenkwielen maken het mogelijk de wandelwagen moeiteloos te besturen, zelfs met een relatief hoog totaalgewicht met twee kinderen aan boord. De vier grote soft-ride luchtkamerwielen met vering en kogellagers zorgen voor een comfortabele rit. Indien nodig kunnen de wielen worden geblokkeerd, zodat de kinderwagen ook op oneffen wegen en zijwaartse hellingen veilig kan worden gemanoeuvreerd. Het frame kan klein worden opgevouwen en de zitjes van de wandelwagen kunnen gemonteerd blijven. Hierdoor kan hij snel in de auto worden opgeborgen en weer in elkaar worden gezet.

De handgrepen aan de zijkant van het frame maken het gemakkelijk om de kinderwagen te vervoeren, bijv. de trap op en af. De dubbelzijdige parkeerrem op de achterwielen zorgt ervoor dat de kinderwagen stevig staat. Indien nodig kunnen de wielen worden verwijderd om de kinderwagen gemakkelijker in de bagageruimte te kunnen opbergen. De Duette Piroet heeft een grote netmand die met het frame kan worden meegeklapt.

Product details:
  • 5-punts gordel
  • Laat de rugleuning in de ligstand zakken
  • Grote netmand
  • Parkeerrem op beide achterwielen
  • Zijdelings handvat op het frame
  • Wielen vergrendelbaar
  • Grote soft-ride luchtkamer wielen
  • Luifel met zonbeschermingsfactor UPF 50+
Technische details:
  • Zitbreedte: 33 cm
  • Lengte zitting: 22 cm
  • Lengte van de rugleuning: 48 cm
  • Gewicht wandelwagenzitje: 2,8 kg
  • gewicht van het frame: 12,9 kg
  • 4 Soft-Ride wielen (ø voor 20cm, achter 27cm)
  • Breedte slechts 56 cm
  • Afmetingen uitgevouwen (lengte x breedte x hoogte): 135,9 x 56,5 x 109 cm
  • Afmetingen opgevouwen (lengte x breedte x hoogte): 113 x 56,5 x 40 cm
  • Draagvermogen tot 30 kg
  • Onderhoudsinstructies: De hoezen zijn afneembaar en met de hand wasbaar op 30°C.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
33,90 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

Peg Perego

Peg-Perego – “Van familie voor familie”

Dat is de filosofie van het Italiaanse merk Peg Perego. Peg Perego ziet zichzelf als een grote familiebedrijven. Achter elk product is dus niet alleen het merk, maar ook een echte persoon met zijn naam verbonden. Met producten van hoge kwaliteit overtuigd Peg-Perego gemakkelijk ouders die op zoek zijn naar stijlvolle, elegante en veilige producten. Peg-Perego biedt naast kinderwagens een uitgebreid assortiment van buggy’s , autostoelen, kinderstoelen en meer accessoires aan. Daarbij blijft het hoofdproduct het ontwerpen en ontwikkelen van kinderwagens. Het bedrijf is verdeeld over drie productie-eenheden in Italië (Arcore, Ceggia en San Dona di Piave) en heeft daarnaast dochterbedrijven in Fort Wayne (USA), Toronto (Canada) en Limeira SP (Brazilië). Lucio Perego verklaart het succes van het bedrijf, met de filosofie "streef dat na wat je goed beheerst". Dat wil zeggen de bestaande know-how te behouden en verder te ontwikkelen met behulp van moderne en geavanceerde methoden voor de verwerking en ontwikkeling van nieuwe producten.

Onze bestsellers

Peg Perego Frame Duette Piroet Jet
Peg Perego Frame Duette Piroet Jet
326,99 €